نام : جوانان در نظام بين الملل گردآوری : معاونت مطالعات و تحقيقاتتاریخ انتشار : ۶/۹/۸۷توضیحات/خلاصه :
اين کتاب شامل 6 فصل به انضمام پيوستها در انتهاي کتاب ميباشد .
اين مجموعه نخست (فصل اول) به تعريف مفاهيم کليدي پرداخته و خواننده را با برخي واژگان و اصطلاحات معمول و يا نامأنوس و مفاهيم تخصصي آشنا ميکند.
سپس (فصل دوم) پيشينهي تاريخي و مفاهيم و مصاديق جوان و جواني بررسي خواهد شد و براي خواننده تبيين خواهد شد که چگونه ميتوان جواني را در سه دوره ماقبل مدرن، مدرن و پسا مدرن تعريف کرد.
و بعد (فصل سوم)، نقش جامعه ملل در ترويج و حمايت از حقوق جوانان و سابقه حضور سازمانهاي بينالمللي در عرصه حمايت از حقوق جوانان بيان ميشود.
مطلب ديگر (فصل چهارم) در رابطه با جايگاه جوانان در نظام ملل متحد ميباشد. بدينترتيب که خواننده با ساختار و کارکرد نهادها و آژانسهاي ملل متحد که به نحوي با موضوع جوانان سر و کار دارند بهطور اجمالي آشنا ميشود (پيوست 1) و سپس به مطالعه نقش و فعاليتهاي آنها در قبال مسئله جوانان ميپردازد.
در بخشي ديگر (فصل پنجم) چهار دهه توسعه ملل متحد بررسي ميشود و اين واقعيت تبيين ميشود که چگونه پس از گذشت سه دهه، توجه ملل متحد نسبت به توسعه اجتماعي، بيش از پيش ميشود و چگونه مقولات و مسائلي جديد مطرح ميشوند که باعث شکلگيري پارادايم جديد توسعه در دهه 1990 ميگردد.
و در نهايت (فصل ششم) به بررسي جايگاه جوانان به عنوان بخشي از منابع انساني جامعه خواهد پرداخت همچنين اهم فعاليتهاي سازمانهاي بينالمللي در خصوص توسعه منابع انساني جوانان در دهه 1990 بررسي شده است.
در پايان ، چکيده تحليلي بحث در نتيجهگيري خواهد آمد و دورنماي بحث جوانان در نزد سازمانهاي بينالمللي پيشبيني ميشود.
همچنين در اين کتاب تلاش شده است تا در راستاي کاربردي بودن تحقيق نقش تشکيلات متولي امور جوانان جمهوري اسلامي ايران در فعاليتهاي بينالمللي در مبحثي مستقل در بخش پيوستها بيان گردد.
ثبت : شنبه26 اردیبهشت 1388/3:36 ، تعداد بازدید: 5244